Σχετικά με μας

Το όνομα μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση και ασφάλεια για την επένδυση σας!

Με την 29χρονη δημιουργική παρουσία μας στην εκτέλεση οικοδομικών εργασιών, η εργοληπτική εταιρία Sacoco Constructions Ltd, έχει στόχο να προσφέρει στον πελάτη την Υψηλή Ποιότητα, την Αξιοπιστία και τη Συνέπεια.

Η εταιρεία Sacoco Constructions Ltd ιδρύθηκε το 1989 και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη γης, διαχωρισμών οικοπέδων αλλά κυρίως με την ανέγερση κατοικιών και πολυκατοικιών, στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας.

Κατέχοντας δύο άδειες επαγγελματιών εργολάβων η εταιρεία δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής αλλά και στην αξιοπιστία της, με τελικό στόχο την ικανοποίηση αλλά και την εμπιστοσύνη που κέρδισε από τους εκλεκτούς της πελάτες στα τόσα χρόνια της δυναμικής της παρουσίας στο χώρο.

about-us-img

Our Intend

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σχεδιάζουμε σπίτια και διαμερίσματα τα οποία είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Σχεδιάζουμε σπίτια και διαμερίσματα βασισμένα στην ποιότητα. Όπως όλοι γνωρίζουμε η αγορά σπιτιού είναι η μεγαλύτερη αγορά του άνθρωπου στη διάρκεια ζωής του, έτσι προσφέρουμε στους πελάτες μας την ασφάλεια που ζητούν. Με την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο βοηθούμε τον πελάτη μας να αποφασίσει για την τοποθεσία του οικόπεδου όσο και για τη διαμόρφωση του εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού βασισμένοι πάντα στη διαφορετικότητα των αναγκών του κάθε πελάτη.

DESIGN IS THINKING….MADE VISIBLE

Saul Bass

Οι αξίες μας

Εμπιστοσύνη

Οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη

Εγγύηση

Ένα χρόνο εγγύηση

Αποτέλεσμα

Ποιότητα και ανθεκτικότητα

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.